JMT van de Looij grond- en sloopwerken wordt geleid door de gebroeders Twan en Marcel van de Looij. Hun bedrijf is gevestigd in Spoordonk gemeente Oirschot. Ze verzorgen projecten in de regio Eindhoven, Tilburg, ’s-Hertogenbosch.
Zij zijn eigenaren van het bedrijf, en hebben er bewust voor gekozen om hun bedrijf met tweeën uit te voeren, met materieel in eigen beheer. Op deze wijze zijn ze niet afhankelijk van derden en proberen ze een kwalitatief hoogwaardig produkt te leveren.
Twan en Marcel zitten al jaren in het vak en hebben een ruime ervaring met de uitvoering van sloopwerken en grondwerken. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en hebben ieder zo hun eigen taken en kwaliteiten.

Marcel is in eerste instantie de coŲrdinator en het aanspreekpunt bij een project. Hij verzorgt de aan- en afvoer van verschillende producten. Marcel is secuur in zijn plan van aanpak, makkelijk in de omgang, en handelt de zaak netjes en correct met de klant af.

Maar zeker ook niet onbelangrijk is een gedegen en met oog voor detail uitvoeren van de werkzaamheden. Twan heeft de persoonlijke kwaliteit dat hij zorgvuldig, inventief en efficiŽnt werkt. Bijzondere omstandigheden en projecten worden op een creatieve manier aangepakt en opgelost. En daarbij draait hij op technisch gebied z’n hand nergens voor om. Voorbeeld: Hydraulische armen als hulpstuk monteren op een mini-loader om een binnenvloer van 40 cm te breken.

Twan en Marcel zijn persoonlijk bij de uitvoering van ieder werk betrokken en zelfs meer dan dat. Op deze manier kunnen ze de klant een waarborg geven dat alles naar wens verloopt en kwaliteit gegarandeerd wordt. Twan en Marcel zijn op hun best bij complexe sloopprojecten. Er wordt hun daarbij regelmatig om advies gevraagd. In projecten waar de twee disciplines (sloop en bouw) elkaar kruisen, wordt door ‘de slopers’ samengewerkt met aannemer, restaurateur en/of elektricien. Er wordt meegedacht, vooruitgedacht, samengewerkt, ideeën en oplossingen aangedragen voor o.a. constructies, bedrading, boringen, afwatering enz. Door ervaring in de bouw, inzicht in bouwconstructies, techniek en elektriciteit, kunnen ze de klant deze meerwaarde geven.

Hun klantenkring hebben ze opgebouwd op basis van wederzijds vertrouwen, geleverde kwaliteit, een nette en correcte afhandeling van een project.